Palau Ferré| Retrospectiva biogràfica

El Port de Tarragona se suma a l’any Palau Ferré (Montblanc, 1921-2000) amb aquesta mostra que recorre cronològicament l’obra d’un artista singular, molt vinculat al Camp de Tarragona, amb una obra colorista plena de símbols i referències, que va ser en el seu moment molt apreciada i que encara és estimada. Un recorregut per la vida de Palau Ferré que ens acosta als anys de formació, a les estades a Paris, als desenganys amb els galeristes, i al reconeixement gradual. Amb nombroses reproduccions —es troben a faltar més peces originals—, l’exposició reivindica la figura i obra d’un pintor, dibuixant, ceramista i escultor que va influir notablement en molts dels artistes que el van seguir.

[Palau Ferré | Retrospectiva biogràfica][Tinglado 1 del Moll de Costa del Port de Tarragona][del 25 de març al 13 de juny de 2021][comissari: Francesc Marco-Palau]

Comparteix:
Altacapa