Cultura verda | Art Contemporani i Medi Ambient

La idea de realitzar una mostra efímera d’arts visuals, en un espai que habitualment acull arts escèniques, fent dialogar obres d’artistes amb trajectòries tan diferents, és el punt que destacaria d’aquest esdeveniment, que va incloure també un taller d’art-natura (que portava per títol «Consciència, ecologisme i ètica»), una taula rodona dels artistes participants, i la projecció del documental Nosotros alimentamos al mundo (We Feed the World, 2005, dirigit per Erwin Wagenhofer). La peça més combativa —i també la que em va resultar més interessant— va ser la d’Àlvar Calvet Volem lo riu viu, un misarge senzill i fràgil, com el neó que el substenta. Tota una metàfora.

[Cultura verda][6, 7 i 8 de maig de 2021][comissariada per Freya Day][Teatre Magatzem | Carrer de Reding, 14 | 43001 Tarragona][Amb la participació d’Àlvar Calvet, Aureli Ruiz, Nuferes, Kali-gràfika, Freya Day, Jordi Abelló, Núria Rión, Roger Caparó, Sergi Quiñonero.]

Comparteix:
Altacapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.