Una escletxa cruament individual…

pica-de-sulfat-2006terra-refractariaengalbaesmalt-oxidsfumat.jpg

TAULER D’ANUNCIS
El proper divendres 21 de novembre inauguro a l’Aula de Cultura de Caixa Penedès- Fòrum Berger-Balaguer, l’exposició “Una escletxa cruament individual…”A l’exposició s’hi podrà veure obra dels darrers últims anys. Peces de la sèrie “Piques”: “Piques, pòsits i estrats”, “piques amb gresol”, “Picons amb tapa”, de la sèrie,”Eines”, “Pedres treballades”, “Parets”, “Habitacles”, “Habitacles cub” i “Habitacles a vol d’ ocell”. De l’ exposició Caixa Penedès edita un catàleg amb textos de Francesc-Xavier Puig Rovira i de Dolors Giral. […] Salutacions. Camil.la Pérez Salvà

[Gràcies Camil·la per l’avís !]

[la peça de la imatge: Pica de sulfat (2006) terra refractària, engalba, esmalt, òxids, fumat]

Comparteix:
Altacapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.