Freya Day | Kenshō

Kenshō, que és el terme que el budisme zen japonès utilitza per referir-se a la “intuïció inicial o primera” del despertar al coneixement d’aquesta pràctica, és el nom que la il·lustradora, dissenyadora gràfica i artista visual Freya Day ha triat per presentar-nos els seus darrers treballs, d’inspiració zen. Peces contundents, d’estructura senzilla i textures que mai són casuals (probablement en alguns casos un complement innecessari), amb composicions que en formats més reduïts funcionarien millor i proporcionarien major espontaneïtat al traç. En les peces on la forma preval es capta amb fermesa la veu pròpia de l’artista, que investiga en moltes direccions, mentre aprofundeix en el coneixement de «l’essència del buit» que potser implica deixar pel camí algunes coses i trobar-ne d’altres.

[Freya Day (Rosa Benito)][Kenshō][Espai Nautilius][Carrer Reding, 9, Tarragona][del 3 de novembre a l’11 de desembre de 2021]

Comparteix:
Altacapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.