«Arqueologia del present»| Altdu

En “Arqueologia del present”, la segona exposició del cicle “Les condicions idònes” que presenta Altdu, trobem obres que es relacionen de forma molt directa amb les imatges que s’acumulen davant nostre com estrats, com a capes que modelen el present, ja sigui espigolant continguts de la inabastable «World Wide Web» per configurar Pietro 8 (Vídeo, 18:40, 2021) d’Albert Bayona o les projeccions que recuperen el passat i el present més idíl·lic del Montseny vist pels seus habitants, en La Caseta i l’hortet (Vídeo, 06:34, 2018) i La manifestació dels arbres (Video, 07:31, 2011). La fotografia i el vídeo, serveixen a Vanessa Pey per configurar una instal·lació on la desesperació i el dolor tenen una estranya lluentor que ens captiva i a la vegada ens produeixen una certa repulsió, un conflicte que la instal·lació de Toni Giró Biga (2021) i Sub-jectes (2021) focalitza en l’entrecreuament constant que es produeix entre el món natural —amb el seu ritme lent i biològic— i  el món dels humans —frenètic i mecànic— sense solució de continuïtat, mentre l’acollidor barnús de d’Aureli Ruiz ens recorda que les coses mai són el que semblen.

[Arqueologia del present][Albert Bayona | Toni Giró | Enric Mauri | Vanessa Pey | Aureli Ruiz][comissari: Aureli Ruiz][Carrer Bahia Blanca, 6 | entrada per C/ Costa Brava, 22][desembre 2021 – gener 2022]

Comparteix:
Altacapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.