30è Premi de fotografia vila de Cambrils

Amb participants d’arreu del món (Hong Kong, Hungria, Israel, Itàlia o Argentina i Espanya) es va inaugurar la mostra dels treballs seleccionats i premiats en el 30è Premi de Fotografia de Cambrils, organitzat per l’Agrupació Fotogràfica Cambrils amb la col·laboració de l’Ajuntament cambrilenc. Consolidat i amb prestigi, ha anat a mans de l’actor, productor i fotògraf búlgar Vladimir Karamazov, com a millor autor, que amb una curta trajectòria en el món de la fotografia, ens porta una sèrie d’imatges, molt properes al retrat, en les que l’escenografia i la llum actuen com a personatges que contextualitzen cadascuna de les peces, dotant-les d’un intens dramatisme que en algun moment tenen un component cinematogràfic molt destacable, com ara en The Truth About Life o Minutes of Loneliness

[Sala Àgora | Cambrils][Del 28 de novembre de 2021 a l’11 de febrer de 2022]

Comparteix:
Altacapa