Simbiosi | CERAP Riudoms

[Obres de ↑↑ Roger Caparó i ↑ Ester Ferrando]

El CERAP presenta la mostra Simbiosi, una exposició col·lectiva d’escultura del Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre, i com passa en aquests casos, trobem una suma de peces molt diverses sense un fil conductor clar (tot i que en general es detecta una certa tirada per l’experimentació i l’exploració de conceptes nous), entre les que sobresurten algunes obres d’artistes consolidats i amb una trajectòria clara, amb altres que són aproximacions interessants o peces fallides. En tot cas ens permet contemplar les obres de 18 creadors en actiu, del territori, d’alguns del quals poques vegades tenim l’oportunitat de contemplar obra, i també acostar-nos a altres menys coneguts.

Molt bona iniciativa, i un plaer poder xerrar amb els organitzadors i els artistes.

[Obres de ↑↑↑ Ariadna Parreu, ↑↑ Àngel Pomerol i ↑ Béatrice Bizot ]

[↑ Josep M. Rosselló ]

> Artistes participants: Aleix Antillach, Mercè Bessó, Béatrice Bizot, Roger Caparó, Josep Cerdà, Ester Ferrando, Vicent Matamoros, Toni Navarro, Queralt Osorio, Ariadna Parreu, Àngel Pomerol, Julieth Roso, Josep M. Rosselló, Cristina Salvans, Pau Serramià, Marta Subirats, Mateu Turró i Joan Vila.

[↑ Josep Cerdà ]


ACTIVITATS AL VOLTANT DE L’EXPOSICIÓ

Dissabte 26 de març:
11h | ‘Art Sonor’:
– Xerrada a càrrec de Josep Cerdà
– Concert de la peça de Josep Cerdà a càrrec de Joan Mestre
– Concert de Jewel Bell
– Concert d’Arnau Casanoves
– Vermut

Dissabte 9 d’abril:
11h | ‘Materials Escultòrics’:
– Xerrada d’Ariadna Parreu
– Activitat de Béatrice Bizot
– Activitat d’Agnès Olivé

Dissabte 30 d’abril:
11h | Clausura de l’exposició:
– Visita guiada a l’exposició
– Vermut i networking d’artistes
– Mostra de vins del Celler de l’Era

[CERAP – Centre d’Estudis Riudomencs Arnau de Palomar][Del 4 de març al 30 d’abril de 2022][avinguda Pau Casals, 84 | Riudoms]

Comparteix:
Altacapa