Iria Rodon | Estar-al-món: espais de resistència

La instal·lació d’Iria Rodon en Mèdol, ens proposa una acció pertinent i revolucionària: escoltar la gent dels nostres pobles i passejar amb ells mentre observem el que ens envolta. Tan simple com això. Alguna cosa més que donar un tomb en taxi per un poble bonic o passar un cap de setmana en un allotjament rural. La resistència que dona títol a la peça posa en el mapa al món rural, amb llocs i noms que possiblement no són populars, llocs que no surten als diaris o la televisió si no son protagonistes d’una calamitat, llocs que existeixen, que son reals, que a vegades son bonics i també poden ser lletjos, com jo mateix, com tots nosaltres.

[Iria Rodon | Estar al món: espais de resistència][comissari: Quim Torres][Mèdol | Centre d’Arts Contemporànies de Tarragona][C. d’En Granada, 11| 43003 Tarragona][del 18 de març de 2022 a l’1 de maig de 2022]

Comparteix:
Altacapa