Localismes universals

Un plaer compartir el matí amb Toni Álvarez de Arana, comissari de Localismes universals, que ens porta una mostra d’artistes vinculats a l’Empordà i molt especialment a les tres dècades de treball de l’espai d’art Km 7, dirigida per José Luis Pascual, amb un gran component pictòric i d’escultura arrelada en el segle XX. L’exposició ens ofereix un recorregut per peces que ens donen una visió àmplia dels artistes vinculats a Km 7, una iniciativa que va donar visibilitat a molts artistes, va crear vincles i una xarxa cultural destacable.

[Localismes universals | artistes de l’Empordà (1)][Artur Aguilar, Rosa Aguiló, Pilar Aldana-Méndez, Alfonso Alzamora, Ralph Bernabei, Rosa Brugat, Pep Camps, Josep Canals, Alberto de Udaeta, Jordi Galí, Javier Garcés, Guerrero Medina, Hiroshi Kitamura, Xavier Krauel, Luis Krauel, Laurent Martin “Lo”, Assumpció Mateu, Alícia Marsans, Maria Mercader, José Luís Pascual, Víctor Pérez Porro, Enric Pladevall, Carme Sanglas, Regina Saura, Manel Álvarez, Adolfo Estrada, Xavier Medina Campeny i Jordi Sardà][Can Mario | Plaça de Can Mario 7, Palafrugell][dels 26 de gener al 8 de maig de 2022][comissari Toni Álvarez de Arana]

Comparteix:
Altacapa