Physis | Mèdol Centre d’Arts Contemporànies de Tarragona

9 artistes del territori exploren les relacions existents entre el medi natural i el medi modificat —domesticat— per l’ésser humà. Diverses propostes que ens acosten a una realitat multifactorial sobre la que s’endevinen infinits punts de vista. La fragilitat dels ecosistemes, la fragilitat de la natura, i com a conseqüència, la fragilitat de tots nosaltres, que ho vulguem o no, estem immersos en un univers del que en som totalment depenents.

[↑↑ Albert Macaya, Siri o la vida als boscos, 2022 | panells de paper vegetal retallats][↑ Núria Rion | Acció de registrar, 2022 | teles de cotó tintades i intervingudes amb tècnica mixta][↓ Jordi Abelló, Zeus/Júpiter, 2021]

[Physis][Jordi Abelló, Àlvar Calvet, Roger Caparó, Freya Day, Albert Macaya, Roser Oduber, Sergi Quiñonero, Núria Rion i Aureli Ruiz][Mèdol | centre d’Arts Contemporànies de Tarragona][comissària: Freya Day][del 18 de març l 15 de maig de 2022][Carrer d’en Granada 11, 43003 Tarragona]

Comparteix:
Altacapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.