Artiga 41

Ja tenim el número 41 d’Artiga Revista d’Art i pensament contemporani al carrer, la trobareu als punts habituals, i també en Artiga.com

DEBAT:
ART I CIÈNCIA

EXPOSICIONS i FESTIVALS:
Biennal de Tarragona. MAMT. Festival Eufonic 23. Arts Visuals i Sonores. Terres de l’Ebre – Lo Pati. Jorge Condé. “Sarcophagus” MAMT Tarragona. Vanessa Muñoz. Galeria Antoni Pinyol Reus. Salvador Juanpere. Tecla Sala i Centre d’Art Can Maristany. Postbouesia . Lo Pati, Amposta. Miquel Falgàs. El Cícol. Reus. SCAN Tarragona. Festival de Fotografia. Deu edicions. Tinglado 2, Mèdol, MAMT. Resituar el poder. Caldo de Cultivo – Susanna Inglada. Mèdol Centre d’Arts. Tarragona. Excèntriques. Montse Gomis, Gemma Clofent, Lluïsa Clols, Carme Vidal. Museu de Valls.

DESTACATS:
Frank Horvat. Castell de Vila-seca; Ma. José Ripoll. Galeria Antoni Pinyol; La Cumprativa. Cooperativa, història i art contemporani a Llorenç del Penedès; Albert Gironès a Palamòs; Alvar Calvet a Pamplona; Laia Extruch. Ocells perduts, a Mèdol; Carles Amill a Art Amill, Vinyols i Els Arcs; Mitgeres a Valls, Parlem Contremporani Sessió 28. Alcover; Manuel Alcalà, CRAI, URV; LLibres: Carles Guerra: Josep Royo; Morató Aragonès: Centenari.

ARTICLES:
Cicle Art Contemporani al Centre de Lectura. Lidia Porcar a la Grey. Dones rurals al Museu de la Vidal Rural. Premis ARTIGA Segona Edició a Mèdol. Anquin’s 50 aniversari.

PÀGINES DE CREACIÓ:
Susanna Inglada

MIRADA EXTERIOR:
El Museu de l’Art prohibit. Barcelona. Apitchatpong Weerasethakul. Matadero, Madrid.

INICIATIVES:
Festival Partides. Paisatge d’art visual i sonor, Cambrils. V Jornades Art i Natura, URV Tarragona.

COL.LABORADORS:
Àlvar Calvet, Cèlia del Diego, Màrius Domingo, Abel Figueres, Oriol Gracià, Jorge Luis Marzo, Lluís Nacenta, Gloria Picazo, Iria Rodón, Assumpta Rosés, Antonio Salcedo, Quim Torres, Pep Vidal, Anna Zaera.

Comparteix:
Altacapa