Premis Artiga 2023

Tercera edició dels Premis Artiga per reconèixer i agrair el treball dels artistes, teòrics i comissàries i empreses que s’ocupen de la producció i divulgació artística contemporània a les comarques de Tarragona.

L’acte de lliurament va tenir lloc el divendres 19 de gener a les 19:00 a Mèdol Centre d’Arts Contemporànies de Tarragona (Casa Canals) amb l’actuació de Ivana Ray Sing DJ i la presentació del número 41 de la revista Artiga.

PREMIS ARTIGA 2023

PREMI ARTIGA A LA TRAJECTÒRIA HONORABLE

Marcel Pey (Cardona, 1948). Poeta i artista visual, tracta temàtiques relacionades amb la violència i l’erotisme, amb al·lusions a la guerra i l’abús de poder. És autor de treballs plàstics, films experimentals, vídeos i instal·lacions.

PREMI ARTIGA A LA CREACIÓ CONSOLIDADA

Alba G. Corral (Madrid, 1977). Amb formació en enginyeria informàtica, és un referent internacional de l’art generatiu mitjançant programari. Ha treballat en projectes visuals a gran escala en teatres i sales de concerts.

PREMI ARTIGA A LA NOVA CREACIÓ, dotat per Mèdol – Centre d’Arts Contemporànies de Tarragona amb un ajut de1000 € a la producció d’una obra que s’exposarà a l’Espai L del Centre.

Aura Roig (Tortosa, 1994).  Graduada en Belles Arts a la Universitat de Barcelona, va ampliar estudis a Boston. Basa la seva pràctica en la pintura, explorant les interaccions humanes i el jo des d’una perspectiva autobiogràfica.

[Els guardons han estat elaborats per l’artista Gelo]

Comparteix:
Altacapa