Excèntriques | Museu de Valls

Excèntriques ens mostra l’obra artística de 5 dones nascudes a Valls, entre 1947 i 1966, treballen amb diferents tècniques i tenen llenguatges propis, podríem dir que han anat contra corrent, aconseguint aportar idees noves als corrents contemporanis. Peces de Lluïsa Clols, Montse Gomis, Carme Vidal, Pepa Plana i Gemma Clofent, amb peces que globalment no son accessibles al públic. L’exposició mereix una visita detinguda. Pepa Plana i la comissària de la mostra, Assumpta Rosés, em van acompanyar en una visita guiada deliciosa. Ara a l’espera del catàleg!

[Excèntriques ][Artistes participants: Lluïsa Clols | Montse Gomis | Carme Vidal | Pepa Plana | Gemma Clofent][Comissària: Assumpta Rosés][del 30 de novembre de 2023 al 24 de febrer de 2024][Passeig dels caputxins, 18 – Valls]

Comparteix:
Altacapa