Chema Novell | Performance

Fa uns dies es va presentar el llibre Performance (Comissariat/Addend, 2024), amb imatges de diferents autors que tenen a Chema Novell com a inspiració o directament com a protagonista, i edició de Francesc Vidal. Podríem dir que té vocació de llibre d’artista, per la cura amb que s’ha fet la selecció de materials i l’edició, amb la inclusió de fotografies originals i Stickers. Text introductori d’Eudald Camps, alguns poemes, cites, com aquesta de Karl Lagerfeld, que inspira cadascuna de les pàgines d’aquesta obra: “Tot el que faig sorgeix espontàniament, no ho penso, només escolto una veu interior. Res més.” I naturalment la presència de Chema Novell. Una forma de veure el món. O millor dit, una forma d’estar en el món.

La presentació a Addend, a la Morera de Montsant, amb la música d’Horacio Verdum i un bon grapat d’amics i seguidors de Chema Novell costarà d’oblidar: ens ho vam passar d’allò més bé.

Comparteix:
Altacapa