Black is a color | Espai mil nou

[↑ peça de Roger Caparó | «Fulls de fang cremat»]

El negre com a símbol i metàfora, leitmotiv d’una interessant exposició on conviuen 15 artistes que, sota la batuta d’Àlvar Calvet, presenten obres on el negre està present sense que sigui una presència aclaparadora. Una reflexió sobre la força del color en l’art, quan sembla que moltes fires i galeries d’art, immerses en una pirotècnia constant, on l’espectacle està servit per novetats, han oblidat el concepte, la idea, la capacitat de suggerir de forma subtil estats d’ànim, o simplement, transmetre alguna sensació que perduri quan abandonem la sala.

Després de Black is a color, Àlvar Calvet coordinarà tres exposicions més. La propera dedicada a la fotografia d’Àfrica (Black is the light), amb Black is the night, on s’establiran relacions entre el color negre i les coses fosques (el poder amagat, la nit, la violència) i finalment, Negre de dol, dedicada a artistes que celebren el dol i el color negre.

[↑ peça de Jordi Abelló | «Paleta i retrats», 2023]

[Black i a color][partcipants. Jordi Abelló, Toni Alcàsser, Beatrice Bizot, Svantje Busshoff, Roger Caparó, Freya Day, Ruben Díaz de Corcuera, Yolanda Espinosa, Toni Giró, Enric Madorrán, Joan Rom, Núria Rubio, Aureli Ruiz, Àlvar Calvet i Josep Salmerón][coordinat per Àlvar Calvet][del 2 de febrer al 29 de març de 2024][Espai mil nou][Carrer de Sant Llorenç, 32, 43201 Reus, Tarragona]

Comparteix:
Altacapa