6 Comentaris

 1. a mí me gusta bastante el nuevo diseño. menudo cambiazo. aunque la verdad es que te suelo leer por rss, creo que ahora altacapa queda más limpio y moderno. por sacarle alguna pega (que es un defecto genético que tengo), yo preferiría que el reproductor de vídeos que hay a la izquierda no se arrancara automáticamente al cargar la página, sino que fuera algo más voluntario (y te falta por rellenar el “sobre mí” de la derecha”).

  por lo demás, enhorabuena!

 2. hola alta, veig que al final t’has sortit amb la teva… molt bé el nou disseny. que no es digui que no hi ha colors!

 3. gràcies helena, tens raó paul! com a disculpa puc dir que encara estic aprenent a fer anar el nou editor d’entrades, no penseu que és fàcil, amb problemes per exemple per a pujar imatges…
  quan aprengui a omplir-ho ja escriure en “sobre mi”, una abraçada

 4. Hola altacapaav: enhorabona per la teva feina. Fa dies que he iniciat un blog sobre un treball que estic fent ara, es tracta del mite de Fènix, una renovació moral i estèica. Cada dia a la sortida del sol faig deu accions. per trobar-lo cercar en Fènix o la ciudad del sol.
  Continua treballant.

 5. Gràcies per visitar el bloc! Per cert, quina es l’adreça del teu bloc? una abraçada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.