trenkart’09

renkart3

He anat seguint de forma intermitent les activitats del Trenkart’09 i el Creat’09, que amb els subtítols de “concerts, exposicions, intercanvi, creació, reflexió teòrica i art sessio” s’està celebrant a Tarragona des del 5 de març. Aquesta nit no m’he volgut perdre l’art sessio programada al conservatori de tgn. Poder veure un grup d’artistes capdavanters
–en molts casos vells amics als que fa anys que segueixo– en acció ha estat un autèntic plaer. També saludar Carles Hac Mor o Ester Xargai. Esperem que l’any 2010 el trenkart i el creat ampliïn fronteres, i amb sort que obrin web.

A la imatge teniu a Núria Rión manipulant la seva instal·lació multimèdia “si m’adormo sense haver tancat les portes de l’armari de lhabitació”. Una reflexió sobre la memòria que els objectes deixen en els propis objectes: una taula amb una vella calaixera, una banyera amb un tamboret. Tot això ens arriba com un reflex, com una cosa efímera .

trenkart11

L’actuació de Llorenç Barber, tocant les campanes i escampant el silenci, ha resultat una mena de viatge a un bosc encantat. Molt tancat, amb moltes branques i fulles que no et deixen veure el cel. Amb arrels profundes.

trenkart2

Comparteix:
Altacapa