El crit / SCAN’09

crit1

Només teniu 10 dies –fins el 17 de maig– per poder veure l’expo que Toni Navarro ha comissariat a l’Espai Pep Escoda (C/ Comte, 8 de tarragona, millor trucar al mateix Pep al 616 658 322 per concertar una visita). El lema era “el crit” i un bon grup d’artistes (Abelardo Castellet, Lluc Queralt, José Luis Rosado, Pau Gavaldà, Margarida Alberich i Sílvia Iturria, amb la col·laboració de Núria Rión, Aitor Sebelón, Toni Navarro, Jordi Domènech i Cha Navarro), han fet les  seves aportacions.

Com sempre en les expos que es poden veure a l’Espai Pep Escoda es tracta d’imatges de format petit, que garanteixen un punt d’intimitat i reflexió que a vegades es troba a faltar a les macro mostres que exhibeixen formats gegants. Un encert. Aquí sota teniu un fragment del treball que han fet Sílvia Iturria (imatge) amb uns fils d’or cosits que ha aportat Núria Rión. No us dóno més pistes, només un cosa: disculpeu la qualitat de la “reproducció”… m’haig de canviar de càmera.

crit3

L’Espai Pep Escoda té un munt de racons per passar una bona estona, i un sofà per xerrar d’art –i futbol i el que calgui– amb el Pep.

crit2

Comparteix:
Altacapa