Referències

prestatge-1.JPG 

Un altre dia de pluja i un altre dia a casa endreçant prestatges i taula. No patiu, no he tocat la balda dels llibres de poesia. Avui m’he dedicat a la balda dels llibres d’educació, llibres que normalment faig servir per als meus cursos com a formador o com a professor a l’IES, o quan tinc que escriure un article sobre aquests temes. Calculo que en general hi ha un centenar llarg de títols que de forma recurrent utilitzo, i un altre centenar de consulta més esporàdica. Alguns tenen una pila d’anys però encara són vàlids. Altres són molt recents, rebuts o comprats al llarg dels darrers mesos, estan per llegir o els he llegit en diagonal. Amb aquest material “bibliogràfic” que també inclou alguns articles molt interessants que són referència obligatòria per molts temes, he obert una carpeta al bloc titulada REFERÈNCIES on aniré penjant els llibres, ordenats per seccions. De cada llibre escriuré un petit comentari que pot fer més útil aquest apartat, perquè és fàcil trobar llistes interminables de llibres i reculls bibliogràfics que no ens diuen res sinó van acompanyades d’una recomanació. Periòdicament aniré ampliant el nombre de llibres i seccions. 

Comparteix:
Altacapa