Bang!

bang

Bang! 10 anys de còmic a Reus és el volum que ha editat l’Ajuntament de Reus amb els treballs guanyadors del concurs de còmics per a joves que es convoca en aquesta ciutat. El llibre recull els premiats en les darreres 10 edicions. Varietat de registres i tècniques i un nivell alt, fins i tot sorprenentment alt. No m’he pogut estar de seleccionar el que al meu parer és el millor dels 10 millors. Tasca difícil per què hi ha tres que m’han agradat molt. Finalment em quedo amb el treball premiat l’any 2007 (va obtenir un 2n premi, què hi farem!) titulat Increïble realitat i dibuixat per Joaquim i Marcus Packard. Dibuixos senzills però amb molta força expressiva, guió una mica absurd, o directament absurd, però efectiu. Si algú sap per on publiquen aquests nois que avisi, siusplau!

Comparteix:
Altacapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.