Toni Amengual a la Fundació Forvn

expo_fotog

expo_fotog1

Una visita a l’exposició de Toni Amengual (Mallorca, 1980) Cruïlla de vides, ens dóna pistes sobre els camins i els interessos dels fotògrafs que en els darrers anys han iniciat amb molta força la seva carrera artística com a fotògrafs independents. Procedents en molts casos del món de la publicitat o la premsa, es fixen en la gent corrent i els llocs en què aquestes persones passen la vida.  O sigui, els llocs en què tots nosaltres passem els dies i les nits, que és la forma en què normalment anem passant la vida. Gent que viatja en autobús, gent que no mira a la càmera, un banc del carrer buit, uns nens.

M’han agradat les imatges de format petit, encolades directament sobre la paret, donen proximitat. M’hauria agradat trobar alguna informació sobre l’autor, amb algun comentari sobre les obres. O potser un simple fulletó amb indicacions genèriques…

expo_fotog3

expo_fotog2

[Fundació Forvm-Casa CanalsC. Granada, 11 Tel.977 223118 Tarragona][fins el 14 de juny]

Comparteix:
Altacapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.