Ordre

taula_estiu

Havia decidit ordenar-me la taula com a tasca del darrer dia de vacances. Uff! Pràcticament impossible.

D’esquerra a dreta: arxivadors temàtics amb coses de la feina, una pila de carpetes amb temes diversos i a sobre retalls d’articles, revistes amb postits tipus “rellegir això”, una pila de legislació bàsica (l’estatut, LOE, LEC…), el portàtil HP, sobre el portàtil llibres i catàlegs de Tom Carr (per un treball que estic enllestint aquests dies), també sobre el portàtil el llibre Arte inmaterial de Javier Chavarria (Nerea, 2002) que he repassat pel treball d’en Carr. Al costat de l’HP llibres i catàlegs que venen del viatge a Escandinàvia, a la dreta d’això la documentació que estic consultant per redactar 6 ressenyes per la revista Artiga que publica El Punt (s’ha de lliurar abans del 7 de setembre!). Darrera d’aquests papers: l’osset de la sort, pinzells, tinta, una aquarel·la de José Nogué, innumerables carregadors i cables (portàtil acer, càmera, els 2 mòbils, l’ipod, USB càmera, USB ipod, 2 memòries externes –360 G– amb els seus corresponents USBs, etc). Fotografies, postals, cartes –algunes amb els positts “pal bloc”, altres “contestar!”, algunes “arxivar”–. El telèfon Cobra vermell (el model de 1956 d’Ericsson) que vaig portar d’Estocolm. Una pedra negra que el BB va agafar l’any passat del mont Fuji, una tassa de cafè oblidada fa uns dies, llàpissos, bolis, marcadors, gadgets diversos d’escriptori (grapadora, calculadora, etc). La monografia Handbook on evaluation and dissemination strategies for Comenius 2 projects, ple d’anotacions i subratllats, per un altre treball que tinc entre mans. Penjat de la làmpara el rosari que em va donar el lama Drubgyu Tempa, un rosari de la Mare de Déu del Pilar “pasado por el manto de la virgen”, i uns fragments d’una performance de l’Amadeu Anguera. Per sort la meva taula de treball s’acaba just on hi ha la bossa blava.

Comparteix:
Altacapa