CDs

discus

Per ara el BB s’ho passa tan bé com jo remenant discos a Revolver, al carrer Tallers de bcn. És més car i lent que baixar-se les cançons en l’itunes, però és més divertit. També pots xerrar amb els venedors sobre les novetats de les teves discogràfiques favorites (Galleta Records, Moonpalace, Gramaciones Grabofónicas, Doble Vida, Aplasta Tus Gafas de Pasta, Producciones Doradas… d’acord: sòc un friki).  Finalment a vegades els venedors s’enrotllen,  fan festetes al BB i et donen algun single promocional.

Ens hem emportat:

Un parell de CDs de Nick Drake. Five Leaves Left (que aquests dies fa 40 anys que va sortir), un disc del que no puc dir res que no s’hagi dit ja, per si de cas aquí teniu l’article que l’altre dia escrivia Mikel Iturriaga en El País sobre Drake. També de Drake ens vam emportar Pink Moon, altre peça imprescindible.

D’Stevie Wonder Number Ones, 20 cançons de primera per només 2,99 €. Uns 15 cèntims la cançó, no? Més barat impossible.

Quiet is The New Loud, el penúltim (no tenien el darrer!) disc de la banda noruega –de Bergen– Kings of Convenience.  Per cert, avui hem comprat entrades per al concert que faran al novembre al Palau de la Música.

D’ Els Pets Com Anar al Cel i Tornar i Agost. Sorri Xulele, encara no els tenia.

discus2

De pas pots aprofitar la tarda per comprar gadgets diversos o roba.

discus3

Comparteix:
Altacapa