Friends i Los Serrano

 friends_imatge.jpg

Mentre mirava l’estrena de Heroes, una sèrie molt recomanada que passen pel canal SciFi, i que pel moment em sembla sobre estimada (en la línia d’Eureka), he recordat les sèries que darrerament he seguit a la tele. Les que han aconseguit enganxar-me han estat Perdidos, Invasión i Mujeres desesperadas, que van posant a la cadena Fox i que després han fet en canals oberts. De tant en tant també miro House (per poder parlar d’alguna cosa amb els companys de feina a l’hora del cafè), Anatomia de Gray i Prision Break. També segueixo Porca Misèria, que fan a TV3. CSI em sembla massa complexa per algú que simultàniament llegeix el diari, fulleja alguna revista, enllesteix feines pendents i posa al dia el seu bloc.
També recordo sèries mítiques, algunes bastants ensucrades, com ara Con 8 basta, que feien els divendres quan érem adolescents. I sobretot Expediente X i la meva favorita Friends. Crec que Friends agradava tant perquè tots els personatges tenien alguna cosa amb la que et podies identificar. En canvi, les sèries que es fan per aquí tenen personatges tan ben definits i tan monolítics que és difícil trobar algun punt de contacte amb ells. Després està el plantejament de l’acció: en sèries com Los Serrano els personatges es passen el capítol cridant i anant a la carrera d’un lloc a altre.

Comparteix:
Altacapa

1 Comentari

 1. A mi també m’agrada Perdidos, encara que diuen que la tercera temporada l’acabaran de qualsevol manera perque la gent s’ha cansat de tant misteri sense cap ni peus.

  Eureka és una sèrie molt divertida de veure mentre faig altres coses. House també m’agra el gir actual, en canvi la segona temporada em va avorrir. Mujeres desesperadas m’ha fet riure com un boig sempre.

  Jo Friends no la he vist mai, Expediente X si la mirava, Los Serrano ténía gràcia la primera temporada, després es va fer massa irreal i la vaig deixar de mirar.

  EN canvi hi havien sèries com 4400 que l’audiència no va entendre i va ser relegada a les matinadesdels diumenges a Antena3 fins ke la van eliminar

  O sèries com Àlias que no estaven molt ben fetes, però la trama general tenia una història que engantxava i van saber aprofitar bé durant les 5 temporades, em sembla que no m’he perdut cap episodi.

  De jove recordo sèries estranyes de la2 com “dentro del laberinto” o “chocky” , Fama, Cosas de Casa, El pricipe de Bell Air o la hora de Bill Cosby. I com no, Las chicas de oro,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.