Francisco Ferrer Lerín

lerin-1_lerin-2

lerin-3

He fet bondat i el tió m’ha cagat aquest Nadal tres llibres de Francisco Ferrer Lerín (bloc de primera magnitud). Durant molts anys he retallat les seves columnes en La Vanguardia i en El País, i ara, fruit d’un projecte que tinc entre mans –i del que ja parlarem més endavant– estic llegint tot el que puc d’ell.

Fámulo (Tusquets, 2009) és el seu darrer llibre de poesia. Ciudad propia (Artemisa Ediciones, 2006) recull els poemaris anteriors, i textos breus que tenen punts de connexió amb Augusto Monterroso. El bestiario (Círculo de Lectores-Galaxia Gutemberg, 2007) és un diccionari fet de diccionaris amb entrades referents a criatures mitològiques i monstres de tota mena.

BONUS TRACK

el-cel-de-cap-dnay

Així es podia veure el cel per la finestra de casa aquesta tarda, la darrera de l’any 2009. Mentre endreço papers, llibres i CDs, preparo un article sobre la propera expo de Núria Rión, començo a documentar-me per un treball sobre els artistes Eulàlia Oliver, Rafael Pérez i Orly Nezer que es publicarà al maig, corregeixo una ponència per a un congrés sobre educació inclusiva que es celebra el mes de març –i que cal enviar abans del 15 de gener–. I vaja, enllesteixo un parell de tasques de la feina que vull tenir avançades. Per sort les vacances donen per molt! (Aquest matí he anat a fer esport, i a la nit fiestuki).

Comparteix:
Altacapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.