Mephisto, Guash Teatre, Eulàlia Oliver, Mario García Torres, Kupka i Txo, per estricte ordre d’aparició

mephisto

Doncs dissabte a la nit vam anar al festival Emergenza de grups emergents a la sala de bcn Mephisto. (OVERLAND Heavy Rock, NATURAL BORN KILLERS Funky Metal, CORELYN Metal, RECORDS DE GEL Cantautorale, EL TIEMPO DE QUIRÖNN Pop rock, IGNITIUM  Hard Rock, BRAIN FUSE Punk Alternative, RESSAKA SKA Ska Rock, SZANATERRIA Hard Rock, PEN CAP CHEW Rock). 30 minuts cada grup. La darrera actuació va ser dels berlinesos Pen Cap Chew, dels millors de la nit. La cantant va agafar els clients pel coll i els va sacsejar fins deixar-los sense alè.

Abans de tanta fiestuki havíem anat al matí a veure Els tres porquets, al Guash Teatre amb el BB. Un espectacle molt recomanable si tens 4 anys.

3-porquets

I a les cotxeres de Sans hi havia la 7ena fira del disc: un lloc on pots demanar una peça rara –o fins i tot molt rara– i el venedor la treu d’una caixa com si fos el més normal del món, i després et demana 3 €. Com si també fos el més normal del món.

fira-disc1

fira-del-disc-2

També vaig tenir temps de visitar el taller –i tenir una llarga xerrada– de l’artista Eulàlia Oliver, amb qui estic preparant un treball. Fer una birra amb un altre amic amb qui tenim un projecte artístic entre mans.  Avui: visitar l’expo del mexicà  Mario García Torres i el xtec Frantisek Kupka. Tot això a la Fundació Miró, on el BB ha vist una funció de titelles de la companyia Txo, una petita meravella titulada Cuac!

kutka

f-miro

cuac1

BONUS TRACK

Una vista de Barcelona des de la terrassa del la Fundació Miró.

montjuic

Comparteix:
Altacapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.