Tabeius & Fun

tabeius.gif

L’existència d’una botiga de còmics a Torredembarra, que a més a més ofereix serveis de disseny gràfic, pel·lícules de sèrie B descatalogades, jocs de rol, frikades de ciència ficció, etc. és un bon símptoma de salut mental per als habitants del Camp de Tarragona. La botiga es diu Tabeius & Fun i està al C/ Onze de Setembre, 1 (local 3) de Torredembarra. Val la pena donar una ullada.
I aquests dies he rebut, també de Torredembarra, la revista cultural La Sínia (ja van pel número 54), que edita l’Ajuntament d’aquesta vila, amb periodicitat trimestral. Tracta temes locals històrics i literatura, pràcticament no hi ha res d’art o música. Es pot demanar aquí.

Comparteix:
Altacapa

2 Comentaris

 1. Hola Màrius

  Et voliem dir que Tabeius and Fun va tancar el 4 de setembre de 2008.

  Després de molts esforços no em pogut tenir obert més temps.

  Moltes gràcies a tots els que ens heu visitat però el mercat a Torredembarra no és el més favorable.

  Petonets a tots i totes

  Isaac i Mireia
  tabeius and fun

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.