Álex Rodríguez

alex-rodriguez-4_pista_basquet.JPG

|Álex Rodríguez (Tarragona, 1974)| Pista de bàsquet|Oli sobre tela, 2001|32 x 40|Al dors signat|

Em sorprèn sempre de l’Àlex Rodríguez el punt de vista que adopta quan mira les coses. És un punt de vista crític i original, crític amb els estereotips socials i els valors imperants, i original a l’hora de buscar la bellesa amagada en l’asfalt de les ciutats i en la pell de les persones.   L’Àlex es va formar a l’Escola d’Art de Tarragona, seguint després un procés de formació autodidacta molt exigent, que l’obliga a retocar una i mil vegades les seves obres, que considera sempre inacabades. Viatjant per tot el món realitza fotografies i esbossos que després serveixen de solatge per la seva obra, realitzada lentament a Berlin, on viu fa uns anys.

Comparteix:
Altacapa