Diego Pujal al MAMT

pujalte-al-mamt

Diego Pujal (Buenos Aires, 1971) artista resident en Hangar (Centre de producció d’Arts Visuals de Barcelona) des de fa més d’un any, ha desenvolupat un llenguatge molt personal a partir de formes lleument orgàniques, planes, com si fossin estranys organismes observats per la lent d’un potent microscopi. Pujal va obtenir l’any 2008 el 36è Premi Tapiró de Pintura atorgat per la Diputació de Tarragona amb l’obra titulada A mano que sintetitza bé la línia de treball d’aquest artista. Teles usualment de grans dimensions amb una acabat aparentment fotogràfic, que amb una atenta observació aviat desvetllen qualitats i textures subtils que indiquen un llarg i pacient treball, a la vegada que s’aprecia la lenta sedimentació de múltiples capes de pigment, aplicades manualment, amb les que s’obté per transparència el color desitjat, que mai es casual però sí inesperat.

pujalte-al-mamt-2

[a la imatge: a l’esquerra Rosa Ricomà, en el centre Àlex  Mitrani i a la dreta Diego Pujal, en la inauguració d’aquesta tarda][Per cert, un plaer saludar l’Àlex Mitrani, que ha redactat el text del catàleg][fins el 4 d’abril de 2010 al MAMT]

Comparteix:
Altacapa