Cal Massó, felicitats!

masso

“Benvolguts/des,
Des del Centre d’Art Cal Massó de Reus us informem que, després d’uns mesos d’obres d’ampliació, el centre tornarà a obrir les seves portes el pròxim divendres 12 de març a les 20 hores.

L’espectacle inaugural Mapping va a càrrec del col·lectiu Telenoika i la primera exposició és La vida en comú, comissariada per Aureli Ruiz, amb els artistes Mark McGowan, Ester Ferrando, Pep Dardanyà i Jordi Canudas.
Gràcies de l’atenció, us esperem,
Marc Ferran
Director del Centre d’Art Cal Massó
Podeu consultar la nostra programació a la nova web: www.calmasso.reus.cat 977010664″

.

Una exel·lent notícia: la reapertura després del tancament per ampliació del Centre d’Art Cal Massó de Reus. Tots els amants de l’art contemporani del Camp de Tarragona ens hem de felicitar perquè es tracta d’una infraestructura potent que donarà visibilitat als artistes de casa nostra i permetrà que coneguem l’obra de creadors d’arreu.

Comparteix:
Altacapa