Música, economia, art, educació

deblassi1

El grup de Psico Rumba de Garatge deBlassis (myspace) ja té disc al carrer, esplanades i descampats. Són del Camp de Tarragona, són canyeros i rumberos, son divertits, fan moure l’esquelet. Són l’Arnau, el Pau, l´Abel i el Roger.

[l’agraïment aquí va pel Roger: gràcies pel disc i per l’esmorzar]

arcadi-oliveres

Sant Jordi sempre em deixa la taula plena de llibres, un dels que he trobat més interessants aquest any ha estat el d’Arcadi Oliveres. Idees clares i ben explicades, potser falta un fil conductor més clar, però es llegeix bé. En una tarda, vaja.

[ara l’agraïment va per Cristina]

presencies_virtualitats

El MAMT publica Presències virtuals. Les TIC i la didàctica de l’art als espais museístics, que han coordinat Albert Macaya, Rosa Ricomà i Marisa Suárez. Recull les conclusions de les VI Jornades de Pedagogia de l’Art i Museus, que van tenir lloc l’any 2009. Continua l’aportació del MAMT al treball de difusió de la didàctica de l’art, bona feina!

[Gràcies Rosa i Marisa pel llibre!]

Comparteix:
Altacapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.