Madola al Museu Deu

madola_2

Maria Àngels Domingo i Laplana (Madola), ceramista catalana amb una trajectòria reconeguda i consolidada, exposa el seu treball més íntim al Museu Deu del Vendrell: una recopilació d’obres de taller produïdes al llarg de 50 anys. Madola crea amb absoluta llibertat, en les peces dels darrers anys fuig de la tirania de la tècnica ceràmica.

madola_1

Una de les peces més interessants de la mostra és Santuari (terra refractària, esmalt i òxid, 2010) el seu darrer treball, que ens recorda a les cases de la vida egípcies i té connexions amb Antoni Tàpies. Maria Bofill (en la imatge al costat de la peça), una de les ceramistes més importants i reconegudes del món, em va ajudar a fer una lectura de Santuari: els volums, el color, els espais ascendents, les qualitats tècniques i tàctils. Un plaer parlar amb ella.

[Fins el 27 de febrer de 2011 al Museu Deu del Vendrell]

Comparteix:
Altacapa