Alumnes de l’Escola d’Art de TGN a la Sala dels SSTT de Cultura

consuelo_marino.JPG

|Consuelo Mariño|Carn (detall), oli s/t|

Reincidir en les ombres és el títol genèric que ens dóna la benvinguda a l’exposició d’Ana María del Río, Consuelo Mariño, Empar Martínez i Maria Dolors Torrens (darrers dies als SSTT de Cultura de Tarragona, c/ Major). Alumnes avantatjades que comencen a alçar el vol soles, cadascuna amb una personalitat pròpia. Del Río, continguda i expressiva en l’ús del color, Martínez amb camps cromàtics treballats lentament, sense presa, Torrens, amb grafies on l’atzar ens espera amb ironia, i la excel·lent Consuelo Mariño que per mi ha estat una agradable sorpresa per la combinació de subtilesa i energia.

Comparteix:
Altacapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.