Miguel Molet, rotativos

contenedores-de-suenos-2006-1

Camil·la Pérez m’escriu un correu explicant-me l’exposició que prepara a la seva galeria, amb treballs de Miguel Molet, si pensàveu que en ceràmica ja estava tot dit, no deixeu de visitar aquesta exposició.

“En aquesta exposició, Miguel Molet presenta obres de la sèrie que porta per nom Rotativos que comença a principis del 2009 i encara  hi treballa. Es tracta de peces  tractades amb gran rigor, tan en el polit com en l’elaboració de les argiles per fer les Terres sigil·lades, tècnica que Miguel Molet domina amb mestria i que es remunta al s IV a de C. Mitjançant decantació es produeixen argiles de partícules finíssimes que un cop aplicades sobre la peça li donen una lluentor i aspecte molt naturals. Aquesta tècnica amb l’aparició dels esmalts va desaparèixer i ha estat amb la ceràmica contemporània que  mira molt sovint cap al passat, les  fonts arqueològiques, que ha ressorgit. M. Molet acostuma a acabar les seves peces amb fum, ja sigui amb un rakú nu, carbonacions en forn tancat o senzills fumats.”

contenedores-de-suenos-2006-2
[L’exposició es podrà visitar del 4 de desembre al 8 de gener|De dilluns a dissabte de 17:30 a 20:30|Dimarts tancat|Galeria Camil.la Pérez Salvà –Ceràmica|Pl. de les Garrofes, 4|43700 El Vendrell]

Comparteix:
Altacapa