Art contemporani i educació especial

lapanera2011
M’ha arribat el llibre Arte contemporaneo y Educación Especial. La publicació, impulsada pels serveis educatius de la Panera, el CDAN i Es Baluard, recull els resultats i conclusions de l’experiència duta a terme durant el projecte “Xarxa d’intercanvi entre programes d’educació especial de centres de art contemporani de l’Euroregió Pirineus-Mediterrània”. Així mateix, es completa amb una sèrie d’articles de professionals del món sociosanitari, educatiu i artístic, alguns de caire més teòric i altres exposant experiències pràctiques.
Amb aquesta publicació es pretén elaborar una obra de referència per a museus, centres d’art i entitats i associacions de l’àmbit sociosanitari que desitgin dur a terme una tasca educativa en l’àmbit de l’educació especial.
[Autors: Glòria Picazo, Servicios Educativos de La Panera, Es Baluard y CDAN, Mara Dierssen, Alícia González Guillem, Imma Buj, F. Javier Olivera Pueyo, Maribel Morueco,Aurora Madariaga Ortúzar, Joan J. Muntaner Guasp, Isabel Banal i Jordi Canudas, Noèlia Nadal i Maricarme Núñez, Ester Ortega, María Blanca Rosillo Nieves,Angela Laurier, Valérie du Chéne, Anne López, Eugenia Mumenthaler i David Epiney.][25€]

Comparteix:
Altacapa