Barbi vs Barbi

barbi_vs_barbi.JPG

Un bon grapat d’artistes, molt coneguts, procedents la majoria del Camp de Tarragona, presenta aquest homenatge a la nina Barbi. La nina Barbi de tota la vida, vista amb ulls crítics, perquè com diu José Carlos Suárez – crític id’art i professor de la URV–  en el catàleg de mà de l’exposició “L’art és molt més que una cosa bella, té un grau de compromís amb la realitat i amb la societat que fa que s’impliqui i actuï com a revulsiu davant l’abstracció i l’absència de capacitat crítica”.
Tot i la diversitat d’estils es pot trobar un leiv motiv comú que va més enllà del tema proposat (la nina Barbi), i que constitueix una mena de declaració programàtica d’una manera d’entendre l’art i la cultura –en aquest cas la cultura de masses– d’aquesta generació d’artistes que tenen més semblances en la seva manera de pensar l’objecte artístic que diferències formals.

En Barbi versus Barbi es poden veure treballs de Jordi Abelló, Nacho Álvarez, Àlvar Calvet, Tin Fons i Sergi Grau, Vanessa Hernández, Sílvia Iturria, Manel Margalef, Lídia Pérez (a la imatge la seva Barbi de comiat), Angel Pomerol, José Carlos Suárez, Francesc Vidal i Joan Serramià.

Barbi versus Barbi es pot visitar als SSTT del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació (C/ Major, 14 de TGN) fins al 28 de setembre de 2007.

Comparteix:
Altacapa

2 Comentaris

 1. hola Marius, tu no pares¡¡¡

  acabo de veure ara aixó…gràcies per la teva dedicació….sou poquets…poquíssims…i tu t’ho prens amb ganes i entussiasme¡¡

  àlvar calvet

 2. Estic enganxada al teu bloc i revisant actes passats acabo de veure això. Com molt be diu l’Àlvar: estàs en tot!!!

  He de dir que per mi el dia de la inauguració (5/09/07) va ser un dia molt especial, tot i que no vaig poguer anar-hi, però es que em vaig posar de part!!!

  una abraçada i moltes gràcies de nou,
  Sílvia Iturria

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.