JustMad, ArtMad

justmad_2011

Un parell de conferències a JustMad –la fira d’art emergent–, dins del programa Producers Desk. Una reflexió per a possibles inversions institucionals a l’hora de promoure l’art: potser millor obrir una sala a Londres –o Berlín o NYC– on programar artistes catalans, quan el que tenim ara son multiples sales públiques o semiplúbliques a pobles i ciutats on exposen els artistes locals… i aquí termina la “visibilitat” de tot plegat.  Caldria potser optimitzar en tot cas els museus locals incorporant mostres de creadors contemporanis, programant artistes propers amb d’altres consagrats.

juan-munoz

En Artmad, una fira sense la projecció mediàtica d’ARCO, que agrupa galeries amb obres interessants. Amb peces molt destacables, com aquesta de Juan Muñoz. Un dels escultors més importants del segle XX. I després una visita guiada per les galeries que portaven fotografia, amb l’amic Cesar.

artmad

BONUS TRACK

Avui ens han portat a dinar al restaurant Botin, el més antic el món, segons el Llibre Guiness dels rècords. Wow! Corder al forn de llenya. 

casa-botin

Comparteix:
Altacapa