8 i mig

les-derniers-jours-du-monde

Em trobo a l’amiga Esther Ferré qui amb Marcel Banús són els programadors de la sala 8 i mig que projecta versions originals als cinemes de les Gavarres de Tarragona. Una feina heroica que ara complirà un any: per celebrar-ho preparen la Festa dels Impossibles.

Aquí teniu la convocatòria:

“Xerrada i debat obert amb la participació especial d’Isona Passola productora de Pa Negre i directora de Catalunya Espanya.
Parlarem d’IMPOSSIBLES: de somnis particulars i de somnis col·lectius, però també de voluntats aferrissades. Voluntats com la d’Isona Passola que va creure en la força de la literatura d’Emili Teixidor i en la capacitat de parlar amb imatges d’Agustí Villaronga. Veurem qui hi ha darrere del Festival de Curts Fic-Cat de Roda de Berà, que ja va per la seva quarta edició i, també, quina és la voluntat d’impossible dels que ara fa un any vàrem començar l’aventura de la Sala 8 i Mig als Ocine de Les Gavarres.
A continuació, després d’una tonificant copeta de cava, tothom que ho desitgi podrà veure (19.30 h aprox.) Les derniers jours du monde (2009), dels germans Larrieu, film que compta amb una seqüència rodada a Tarragona i amb les interpretacions de Mathieu Amalric i Sergi López.
Si hi voleu assistir només cal que ens ho comuniqueu a 8imig@tinet.cat. Afanyeu-vos perquè l’aforament és limitat i volem comptar amb tots vosaltres.”

[Allí ens trobarem!]

Comparteix:
Altacapa

1 Comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.