Festival de Música al Carrer (FiM) de Vila-seca

litoral

Els festivals de música són com les navalles suïsses: si et convé pots canviar amb elles la corretja del ventilador del cotxe o obrir una ampolla de Vega Sicilia del 96. El FiM de Vila-seca té bastant de navalla suïssa, n’hi ha per a tots els paladars. I com a les navalles suïsses, sempre tens alguna cosa que pots descobrir si tens paciència. Els valencians de Litoral (la imatge de dalt), amb la participació de Pau Roca de La Habitación Roja (de qui parlaven per aquí fa poc) fan folk acústic, amb cançons rodones molt ben arranjades i un ritme tranquil·let i suau per anar escalfant motors després d’una setmana molt llarga. Entre les descobertes hi ha La iaia el grup revelació de Vic. I després clàssics que arrosseguen multituds com Raimundo Amador o Mazoni.

la-iaia

“… /Jo vull ser la meva iaia /caminar sense bastó /sense presa per viure /fer un menjar deliciós/…”

Comparteix:
Altacapa