Artiga (Maig 2011)

artiga13

Doncs ja està al carrer el darrer número d’Artiga (aquí en pdf), i ja van 13.

CONTINGUTS: Especial 2011 LUMENS a Valls. Festes Decennals de la Candela. Bill Viola – Topografies re-versibles – Anabel Jujol – Àfrica, l’objecte com a valor de canvi – Antònia Ripoll – Jordi Secall i Jordi Sarrà – Marcel Pey – Ser i estar de l’artista. (Conferències) – Genius Loci. Tarragona revelada – Joan Mestre – Display – 30 anys Premi de pintura Vila de Cambrils – Tom Carr – Joaquim Chancho – Escultura. Processos ocults – Joan Rebull – Èlia LLach – La Ferida Lluminosa S.L. – Hans-Peter Feldmann – De l’art al règim editorial – Ignasi Aballí – Sèniors resistents – Entrevista directora Centre d’art de Tarragona.

A partir de la setmana següent es podrà trobar als PUNTS DE DISTRIBUCIÓ:
Tarragona:  Museu d’Art Modern, Antiga Audiència, Serveis Territorials de Cultura
Reus:  Galeria Artloft, Galeria Antoni Pinyol, Centre de Lectura, Centre d’Art cal Massó
Amposta: Museu Montsià – Tortosa: Escola Taller d’Art
Valls: Museu de Valls – El Vendrell: Galeria Camila Pérez

Comparteix:
Altacapa