The Big Draw tgn (avantmatx)

thebig-draw

Tarragona s’afegeix als actes programats per The Big Draw, organitzats pels Serveis Territorials de Cultura, tindran lloc entre el 6 a l’11 d’octubre de 2011.

“Des de l’any 2000, The Big Draw se celebra a diferents llocs del món impulsat per un moviment anglès anomenat Drawingpower, que defensa l’ús del dibuix en totes les etapes de la nostra vida.
Per què dibuixar? Perquè el dibuix incideix en el nostre desenvolupament emocional i intel·lectual.  L’objectiu no és aprendre a dibuixar, sinó dibuixar per aprendre, perquè dibuixant s’aprèn a mirar, a conèixer i a comprendre millor el que ens envolta.
Big Draw Tarragona és la manifestació de l’esdeveniment internacional The Big Draw aquí, a la ciutat de Tarragona.  Amb personalitat pròpia, l’hem dissenyat per promocionar, a més de la activitat del dibuix, el nostre patrimoni cultural i natural, l’accés a aquest patrimoni per part de tothom i el respecte per l’entorn, per això diem que l’accent està en l’accesibilitat i la sostenibilitat.” [més info]

Comparteix:
Altacapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.