Productes amb correu electrònic

Un amic ens ha regalat avui una bossa de viatge de la marca logstoff.com. Pel que es veu es tracta d’una bossa de darrera generació, si vols pots anar amb ella a la Lluna, o a l’Antàrtida, suposant que tinguis suficients diners per pagar el viatge i no trobis res millor a fer. La bossa incorpora compartiments per portar el mòbil, el portàtil i l’ipod. El material és resistent i lleuger, amb tanques d’alumini. Per cert: torna el velcro.
Com a producte de darrera generació disposa d’una plaqueta exterior, que és una adreça de correu electrònic personal, diferent per cada bossa. En cas de pèrdua qui la trobi m’enviarà un missatge indicant com la puc recuperar. Només cal que a la Lluna (o a l’Antàrtida) qui la trobi tingui a prop un ordinador.

Comparteix:
Altacapa

1 Comentari

  1. Que xules les motxiles d’aquesta marca és bona idea, encara que si vull ke la gent m’envii emails m’estampo el meu correu a una samarreta o posa una engantxina a la meva motxila samsonite 🙂

    Per cert, has vist aquests cinturons amb compartiment per posar l’iPOD nano? em sembla qeu serà la meva propera adquisició , jejeje

    http://www.tunebuckle.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.