Indústria cultural a Tarragona

elmatgazem.jpg

Una mica de debat cultural sempre és interessant… Aquí teniu un fragment de les declaracions del Sergi Xirinacs que es publiquen avui en El Punt.

«Tarragona no té indústria cultural i, tal com anem, no la tindrà».(…)
Els responsables d’El Magatzem van destacar ahir que els «pocs recursos» de què disposen han decidit destinar-los a la producció pròpia. Els espectacles que es presentaran en els pròxims tres mesos són «fets, produïts i realitzats amb gent i grups residents al Teatre El Magatzem de la Cooperativa Obrera», segons Teresa Valls, directora del teatre. Sergi Xirinacs es va mostrar molt crític amb la manca de suport institucional a la producció. «A Tarragona també es pot crear, també es pot produir», va dir Xirinacs, que confia que «aquesta situació, que només passa a la demarcació de Tarragona, gairebé endèmica, i que ens situa fora del mapa cultural del país, finalment serà corregida pels nous governs, de l’Ajuntament i de la Generalitat». Per Xirinacs, «A Tarragona no hi ha una indústria cultural i, tal com anem, no hi serà. Creadors ho som tots, però si no hi ha suports tècnics la creació és efímera».

[+ noticia completa][procedència logo]

 

Comparteix:
Altacapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.