Display inicia un crowdfunding en Verkami per sobreviure

joguina_filosofica

Els amics del Laboratori Visual m’envien aquest correu:

Display pretén ser una plataforma no només d’intervenció a l’espai públic sinó també d’anàlisi d’allò que s’està coent pel territori creatiu; d’activació d’aquest treball i de difusió dels diferents llenguatges, utilitzant tots els mitjans possibles: documentació gràfica del procés, documentació del treball dels artistes participants, anàlisi de la seva intervenció, donar a conèixer la seva obra i el projecte a tothom, estar presents en cercles de joventut i de pedagogia, recollir tota aquesta feina en un catàleg que a més a més és una peça estètica d’alta qualitat… Per a tota aquesta activitat es necessita suport econòmic. Fins a data d’avui el projecte ha sobreviscut gràcies a les subvencions aportades des del CONCA; a la col·laboració puntual de la Fundació Caixa Tarragona, els Serveis Territorials de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Tarragona, l’Ajuntament de Tarragona; i al treball de l’equip, principalment de caire altruista. Però les ajudes econòmiques rebudes per aquesta edició són tant insuficients que han causat la necessitat de replantejar el finançament del projecte per a que pugui sobreviure. La primera alternativa és Verkami, que suposa una necessària injecció d’oxigen per a continuar caminant.”

[Tota la informació aquí]

Comparteix:
Altacapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.