Natàlia Sanahuges a la Sala Àgora (Cambrils)

natalia-sanahuges

Tinc que reconèixer que no coneixia l’obra de Natàlia Sanahuges Escoda (Falset, 1973), per això ha estat una sorpresa –molt agradable– descobrir el seu treball a la Sala Àgora de l’Ajuntament de Cambrils, on exposa les seves teles fins al 18 de novembre. L’exposició es produeix després que aquesta artista guanyés la darrera edició dels Premis de Pintura Vila de Cambrils. L’originalitat de Natàlia Sanahuges es basa en l’ús de formes arrodonides, que recorden éssers imaginaris. Les “formes” estableixen relacions amb el fons i amb els costats de la tela, com si el conjunt fos una peixera o un terrari fantàstic habitat per aquella mena de peixos que viuen en a grans profunditats i desenvolupen colors i formes estranyes.

Comparteix:
Altacapa