…a la bústia d’entrada.

do-las-mas-bella

M’escriu Ramon Balasch:

Dijous vinent 17 de novembre, Luca Beatrice, un dels crítics d’art italians més rellevants, que va ser el comissari de la Biennal de Venècia de 2009, presenta la retrospectiva de Sergi Barnils al Centre Cultural Unnim de Terrassa. Es tracta d’una mirada a una trajectòria dels darrers vint anys de dedicació absoluta al fet de pintar (1988-2011) i una aventura plàstica i espiritual de primer nivell que han trobat en la galeria Marco Rossi Arte Contemporanea, de Milà, la projecció internacional merescuda.
És amb aquesta convicció que goso fer-vos arribar els textos que parlen d’aquesta retrospectiva i, així mateix, els textos de la propera exposició de nom Maragda que tindrà lloc a Milà el proper 24 de novembre, que incorpora la tria i el text de Luca Beatrice, i un text sorprenent de Vladek Cwalinski que explica com Barnils reutilitza la iconografia de la Jerusalem celestial dels Beats de Liébana i de Girona. Totes dues exposicions i tots dos textos, amb una marcada visió italiana, donen una dimensió singular a la seva obra.

El director del Priorat Centre d’Art m’explica la darrera proposta que té al cap:
“DO La Más Bella” és un projecte editorial participatiu, que es
desenvolupa -en diversos temps i espais- mitjançant el següent procés:
repartiment gratuït de 3.000 bosses de paper a través de comerços i
oficines d’informació del Priorat, tres models de disseny que ens
interroguen sobre el nostre grau de pertinença a la comarca.
A partir d’aquí, podem seguir el joc proposat per La + Bella amb les
instruccions que consten en un full que hi ha a la bossa. Si és així, la
bossa es reconvertirà en un sobre on cal introduir una mostra del
Priorat; és a dir: qualsevol cosa que es faci o que es reculli, en
qualsevol format, i que, segons el parer de cadascú, es relacioni amb el
Priorat.
La bossa, amb la mostra, cal enviar-la anònimament a l’adreça de correus
facilitada, sense cap despesa de franqueig. Amb les mostres rebudes es
realitzarà una edició, de format encara per determinar.

Envieu la vostra Mostra del Priorat. Participa-hi!
TERMINI DE RECEPCIÓ: 31 DE DESEMBRE DE 2011
www.lamasbella.org

L’amic Joanpere Massana exposa –darrers 4 dies– el seu treball al museu de Lleida, i m’envia aquest missatge:

“La mostra itinerant recull alguna de les obres de la sèrie Il libro dell’acqua per Martí i Il libro del acqua III i és una continuació de les exposicions públiques amb el fil conductor de l’aigua presentades al PAN( Palazzo Arte Napoli – Itàlia 2007-08 ) , Pinacoteca de Jesi – Itàlia, 2008 i les privades : Galleria Il Torchio – Costantini 2008 i 2010, Galleria la Bussola, Cosenza – Itàlia, 2008, 100 Kubik Gallery , Colonia – Alemanya, 2009, Galeria P. Delgado, S. Sadurni – 2009 ). Amb aquesta exposició es tanca el cicle d”El llibre de l’aigua” que va començar amb la video instal.lació “Petjades d’aigua” presentada al PAN.”

Comparteix:
Altacapa