Passamuntina

passamuntina

Amb un passamuntanyes i una barretina catalana, els artistes Toni Casassas i Tere Mo han dissenyat la “passamuntina“. Aquest divendres es fa la presentació al Teatre la Renaixença de Cornudella de Montsant [C/ Comte de Rius, 7-9, a les 22.15h].

Una presentació és això: hola aquí la passamuntina, hola aquí jo. En quatre segons està enllestit. O sigui que els de Priorat Centre d’Art [que aixopluguen la presentació i s’apunten a un bombardeig] han decidit afegir a la presentació un concert de Terry Dame & Electric Junkyard Gamelan, que fan funky i groove.

Terry Dame —que em té el cor robat— treballa amb instruments construïts per ella mateixa amb materials reciclats. El grup el completen Mary Feaster, Lee Free Frisari i Julian Julz.

sin_nombre

[els agraïments van aquí per a Francesc Vidal i Mont­serrat Cortadellas]

Comparteix:
Altacapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.