II Oppening Contemporary Art, a Tarragona

oppening

Ja fa uns dies que dura el II Oppening Contemporary Art, els organitzadors l’han definit com un cicle d’activitats culturals de petit format per reivindicar l’art d’autors i autores locals i difondre el seu coneixement i consum entre els ciutadans.

La segona edició de l’Oppening la integren diferents activitats que combinen literatura, performance, gastronomia i arts plàstiques amb l’objectiu de donar visibilitat a l’activitat creativa d’un grup de dones amb perfils professionals diversos Amb el títol “Creadores 2011”, un total de 13 artistes exposaran els dies 22 i 23 de desembre les seves obres al carrer Merceria número 4 de Tarragona. També es faran activitats per a infants.

Les participants: Berta Baixeras (ceràmica), Cristina Juncosa (fotografia), Dolors Aldama (pintura), Dolors Barberà (aquarel·la), Elia Bonmatí (pintura), Gemma Molero (cerámica), Glòria Marçal (escultura), Marta Balañà (pintura), Mercè Ferré (gravat), Montse Aiguadé (ceràmica), Rosa Figueres (esmalt), Verònica Risalde (fotografia) i Rosa Ciurana (gravat i pintura).

[gràcies Rosa —quina energia que té aquesta dona!— per la trucada, el correu amb la crida, etc][més info aquí]

Comparteix:
Altacapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.