Federico Garcia Lorca: “El fraude de mi generación”

image002

L’amic Juan Carles Elijas m’envia una invitació per a l’espectacle El fraude de mi generación:

Planteja una reflexió entre dues veus femenines: la que rebutja la maternitat i la que no pot accedir-hi. Es tracta d’un confrontament de dos llenguatges davant un fet que pressuposa una decisió important en el decurs de la vida de la dona.
L’espectacle, plàsticament, es presenta com a un collage, una dramatització de versos i no pas com a una obra habitual amb intriga i desenllaç. El lèxic resulta intens, dur i impactant en molts moments.
El textos estan extrets de la trilogia de la terra de Federico García Lorca (Yerma, La casa de Bernarda Alba i Bodas de sangre) i de la dramaturga/directora/actriu Angélica Liddell (Lesiones incompatibles con la vida). Dues veus que parlen des del si de la dona amb mig segle de distància davant la impossibilitat/negació al fet de voler/rebutjar ser mare. Dues veus front a front en un escenari en blanc i negre.

[EL MAGATZEM de la Cooperativa Obrera (C/ Fortuny. Tarragona)][DISSABTE 11 DE FEBRER DE 2012 22,30h][5€][Cia SEVEN-6][Actrius: Ana Aranda, Iris Carrera, Dana García, Annabel López i Marta Sánchez][Xèrif: Juan Carlos Elijas]

Comparteix:
Altacapa