Arquitectura divertida

amag-arkitectura-per-a-nens

Ahir per la tarda vaig estar amb l’amic Manu, que és arquitecte. Vam parlar d’urbanisme, d’esport, d’educació, de música i d’arquitectura, entre altres moltes coses.  Jo pensava que l’arquitectura era avorrida, en el sentit que pot ser-ho el darrer disc d’Offspring: algun moment brillant però en general plana i sense força. Per treure’m de l’error Manu m’envia un seguit d’enllaços a webs d’arquitectura que posen de manifest que dissenyar edificis potser divertit. Per ara em quedo amb a-magazine revista d’arquitectura per a nens que es fa a Sant Sebastià (Guipúscoa) i Helsinki. Amb elements senzills els nens –entre 5 i 10 anys– poden construir maquetes i formes tridimensionals que permeten establir relacions entre el que hi ha en el món exterior –fulles d’arbres, figures geomètriques, mobiliari– i el que es cou al seu cap.

Comparteix:
Altacapa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.